Over ons

Rik Kleinsmit
Kernwaarden

Antropologica gelooft in keuzevrijheid. Wij willen dat iedereen met wie wij samenwerken zich vrij voelt om de keuzes te maken waar hij of zij gelukkig van wordt. Zelfbeschikking is hierin het uitgangspunt. Als mensen zelf mogen bepalen hoe zij handelen, functioneren zij beter, voelen zij zich goed en groeien zij als persoon.

Missie

Antropologica heeft aandacht en tijd voor haar klanten en handelt uit oprechte interesse. Wat houdt u bezig? Wat vindt u belangrijk en waarmee mogen wij u helpen? Om deze belofte waar te maken, richten wij ons op bedrijven die in teams werken. Dit maken wij waar, door maatwerk te bieden. Elke situatie is anders. Wij denken mee en passen onze dienstverlening zoveel mogelijk aan op uw situatie. Bedrijven vooruit helpen door het omgaan met verschillen als kracht te gebruiken.

Visie

Antropologica richt zich de komende jaren op dienstverlening vanuit klantgerichtheid. Maatwerk bieden voor elke klant en daardoor onze dienstverlening keer op keer verbeteren.  Wij groeien mee met onze klanten en gaan ervan uit dat organisaties in de toekomst meer zelfsturend worden. Dit vraagt om een nieuwe manier van samenwerken waarin het omgaan met verschillen centraal staat. Op de lange termijn willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving, omdat wij hier blij van worden.

Praktijk en wetenschap

Wij zijn antropologen die werken van wetenschap naar praktijk. Onze diensten zijn wetenschappelijk onderbouwd. Geen gebakken lucht, maar oplossingen die echt werken. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Wij zijn Antropologica, omdat wij ervan overtuigd zijn dat gelukkige medewerkers een organisatie sterker maken. Gelukkige medewerkers zorgen beter voor klanten en die klanten voelen zich meer thuis bij de organisatie. Wij richten ons specifiek op mensen die samenwerken en op de mens achter de medewerker. Met oog voor de mens (antropos) en gebruik van de wetenschap (logica) vormen wij Antropologica. Omgaan met verschillen: wij dragen daarmee bij aan het succes van de organisatie.

  • Nieuwsbrief
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon