• Timothy

Sluit 2021 positief af met 50% korting op online coaching! | Kortingscode: BYEBYE2021

Als je het woord coach hoort, denk je aan een voetbalcoach, acteercoach, zangcoach of misschien zelfs een financiële coach. Het woord en het werk is zo populair geworden, dat we soms niet meer weten wat het inhoudt.

Voor de duidelijkheid

Het beroep coach wordt vaak verward met een therapeut, consultant of een mentor: stuk voor stuk geweldige beroepen, maar niet hetzelfde. Therapeuten richten zich vooral op het verleden en werken aan het herstellen van iets dat kapot is. Consultants geven een analyse of advies en creëren stappenplannen voor organisatorische verandering. Ze worden betaald om antwoorden te geven. Mentoren zijn experts in hun (werk)gebied en helpen anderen om succes te bereiken.Wat doet een coach?

Er kunnen overlappen zijn tussen de drie rollen, maar geen van de genoemde rollen zijn hetzelfde als een coach. Als jij je laat coachen door Antropologica, houdt dat in dat je een ander soort gesprek gaat voeren: we stellen je vooral vragen en zullen minder vertellen, want dat vertellen is aan jou. We richten ons op jou en gaan je helpen je toekomst te ontwerpen, doelen te behalen. We denken met je mee, zijn nieuwsgierig, luisteren kritisch en stellen je prikkelende vragen. Wat zit je dwars? En wat is er wél mogelijk? Wij helpen je te groeien naar meer tevredenheid. Samen werken aan een open houding waarin je vanuit vertrouwen en een veilig gevoel met anderen communiceert. Dat is waarom wij ook on the job (team)coaching aanbieden.


Wat moet ik doen?

Het begint met contact: een oriënterend gesprek. Als blijkt dat we iets voor je kunnen betekenen, gaan we een eerste (intake)gesprek voeren. Wij geloven dat coaching op de plek waar jij je het prettigst voelt, het meest effectief is. De setting van deze gesprekken kies je zelf: online, op locatie of buiten!


Boek je voor 1 januari 2022 nog een online coachgesprek? Dan krijg je met de code BYEBYE2021 50% korting op je coachgesprek met Rik of Tymo. We hopen je dit jaar nog te spreken!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven