Tymo Bosch

IMG_1470%5B2305843009214987453%5D_edited

Bedrijfsantropoloog met passie voor mensen en hun gesprekken en verhalen, kwalitatieve analyse, coaching| In deze rollen ben ik begripvol en nieuwsgierig |Naast mijn werk als coach, trainer en onderzoeker voor Antropologica werk ik al meerdere jaren in de financiële sector| Ik laat graag een blijvende impact achter door mensen écht vooruit te helpen.

Ik heb een passie voor mensen, contact en het positief beïnvloeden van gedrag: ik overtuig mensen graag van mogelijke oplossingen en vergeet daarbij nooit dat iedereen zijn eigen verhaal en ervaringen heeft. Ik noem dit overtuigen met respect.

In al mijn werk en opdrachten staat centraal dat ik verder kijk dan wat er te zien is of gezegd wordt. Ik denk kritisch na en streef naar continu verbeteren: ik stel kritische vragen over processen, durf altijd door te vragen en maak bewust zijstapjes. Door te associëren in gesprekken neem ik iemand mee in hoe ik denk: mogelijke oplossingen doen zich vaak onverwachts voor.

Toch houd ik ook van kwalitatieve analyse - door in contact te blijven met mensen, de juiste vragen te stellen en samen buiten de gebaande paden te lopen, leren wij van elkaar. Ik ga dat avontuur graag met je aan!